Tastenkombinationen


Digitalizacija

Ponuda i prednosti

Čak i u digitalnom svetu, ljudi su ti koji kreiraju nove proizvode i implementiraju projekte. Consulteer već 9 godina nudi svoje usluge u oblastima upravljanja projektima, analize poslovanja i osiguranja kvaliteta. Naše konsultante i zaposlene odlikuju izuzetne veštine po pitanju najnovijih metodologija i tehnologija, a samim tim se ističu u realizaciji projekata i stvaranju novih proizvoda u oblastima kao što su telekomunikacije, bankarstvo, robni promet, bezbednost i odbrana.

Vaše koristi

 

Vodeći projektni menadžment

Ključni faktor za uspeh svakog projekta je iskustvo i sposobnost projektnog menadžera. Sa našim stručnim i sertifikovanim projektnim menadžerima, podržavamo Vas u planiranju, realizaciji i implementiranju Vaših sledećih digitalnih proizvoda i projekata.

 

Najsavremenija Analiza Poslovanja

U današnjim digitalnim ekosistemima, interakcija između poslovanja i IT-a postaje važnija nego ikad. Zahtevi predstavljanja kompanije na efikasan način koja je prvenstveno orijentisana prema potrošačima u IT sistemima je sastavni deo Consulteer-ovog DNK. Naš tim u Švajcarskoj ima iskustva u velikom broju industrija i omogućava Vam da efikasno identifikujete i dokumentujete svoje zahteve.

 

Efikasno Osiguranje Kvaliteta

U eri skraćivanja ciklusa lansiranja i DevOps, postaje sve teže ponuditi korisnicima dosledno visokokvalitetno iskustvo ili proizvod. Stoga, u današnje vreme efikasno osiguranje kvaliteta i testiranje je važnije nego ikad ranije. Sa našim znanjem i know-how tehnologijom pomažemo Vam da uspešno savladate izazove po pitanju osiguranja kvaliteta.

«Način na koji se takmičiš u digitalnom prostoru će stvoriti ili razoriti tvoju budućnost. Mi ti pomažemo da pomeriš svoju digitalnu granicu. »

Yves Ackermann
COO, Principal Consultant

+41 79 211 87 47
yves.ackermann@consulteer.com


To the top
Schließen