Tastenkombinationen


Digitalne Inovacije

Ponuda i koristi

Verujemo u budućnost gde se konkurentska prednost postiže sposobnošću kompanije da se nosi sa novom mobilnom i realnom stvarnošću kojom upravljaju podaci. Uticaj nove digitalne ere uspeva da preoblikuje poslovanje u svim oblastima industrije, što stvara veliki potencijal. Danas, podatke koje prikupljamo se dupliraju svakih 18 meseci. Odluke donesene od strane menadžera i kupaca su većinom zasnovane na podacima. „Digital natives“ postali su mnogobrojniji od „digital converts" za veoma kratko vreme. Iz perspektive kompanije, ovo rezultuje u dalekosežnim posledicama:
- Potrošači donose pametne odluke na osnovu dragocenih informacija
- Mobilni uređaju su postali primaran način komunikacije
- Potrošači često znaju više o kompaniji i njenim proizvodima nego sama kompanija
- Očekuje se 24/7 dostupnost kompanija
- Deljenje iskustava sa prijateljima i kolegama.

Naš potrošački orijentisan i agilan pristup pomaže našim klijentima da iskoriste današnje i sutrašnje prilike u digitalnom svetu. Blisko sarađujemo sa Vama i Vašim timom u cilju identifikacije Vaših digitalnih prioriteta i što efikasnijeg dizajniranja projekata. Samim tim, oslanjamo se na male projektne timove koji donose iterativne rezultate.

Razlozi zašto

 

Data Centric Aplikacije

Svakih 18 meseci, obim podataka širom sveta se udvostručuje. Ipak, većina njih ostaje neiskorišćena. Za kompanije to predstavlja ogroman potencijal koji može biti eksploatisan putem odgovarajućih tehnologija: Big Data Applications i In-Memory Processing omogućavaju Vam da procenite veliku količinu podataka za vrlo kratko vreme. Takva dostupnost istih koristi raznim odeljenjima u vašoj kompaniji. Na primer, marketing može dobiti uvid o kupcima na vrlo detaljnom nivou i to na osnovu najnovijih podataka. IT odeljenja mogu da iskoriste ogromne količine log fajlova na fleksibilan i vremenski najkraći mogući način, što značajno skraćuje vreme analiziranja grešaka.

Analizirajući podatke o transakcijama i eksterne izvore, možete steći uvid u Vaše marketing odeljenje, na primer, kako bi učinili kampanje efikasnijim.

 

Mobilne Aplikacije

Već 2013. godine, prodato je više mobilnih uređaja nego personalnih računara za privatnu i poslovnu upotrebu. Dok je PC industrija u stagnaciji, prodaja mobilnih uređaja skače širom sveta. Kao jedna od posledica, mobilni uređaji su sada primaran način digitalne komunikacije sa vašim okruženjem.

Mi smatramo da je u današnje vreme obavezna isporuka sadržaja putem više različitih kanala ukoliko želite da budete uspešni. Na osnovu ovoga kupci očekuju da im informacije budu dostupne 24/7. Oni dele svoje iskustvo sa svojim prijateljima i više veruju preporukama nego klasičnim reklamama. Zato Vam mi pomažemo da prepoznate Vaš mobilni potencijal i da dovedete čak i postojeće aplikacije u novi svet mobilnih uređaja.

 

Digitalizovani Procesi

Digitalizacija proizvodnih i logističkih procesa ima nekoliko prednosti. Monitoring, ili nadgledanje u realnom vremenu Vam omogućava kontinuirano praćenje procesa - ovo ubrzava proizvodnju, a smanjuje greške.

Putem digitalizacije celokupnog vrednosnog lanca, vaši procesi postaju još efikasniji - od integrisanog lanca snabdevanja do upravljanja digitalnih odnosa sa kupcima. Ovo Vam omogućava da planirate preciznije i da reagujete na brzo promenljive uslove.

«Važno je nikada ne prestati sa postavljanjem pitanja. Radoznalost ima svoj razlog za postojanje.»

Maurus Riedweg
CEO

+41 79 302 8515
maurus.riedweg@consulteer.com


To the top
Schließen